dilluns, 2 de gener del 2012

8 de gener. La primera de l'any

 Com que tenim constància que els reixos deixaran en moltes cases material XX ( no es confongueu de Xino-Xano) anem a organitzar un motiu per a poder estrenar-ho. S'ha tramitat a la secretaria una sol.licitud d'activitat senderista i amb molta diligència i celeritat les nostres autoritats dixit :

La Junta directiva dels xino-xaners  proposa que comencem l'any amb energia i com que cal preparar la darrera etapa de la ruta dels monestirs, vos comboiem per a encetar el 2012 caminant pel nostre terme. Aprofitant que Joan Mahiques ha dissenyat vàries rutes, si vos sembla bé ens inspirarem en elles per anar "patejant" les nostres sendes. 
Concretament havíem pensat bàsicament fer la ruta 2 amb algunes lleugeres variacions que puguen ajustar sobre la marxa. Com que la part una mica més forta és l'inici pensem que podríem quedar a les vuit el diumenge 8 davant de les escoles noves (en la porta principal). Així, a hora d'esmorzar,  podríem estar en la Cova Catalana i visitar-la. Si tot va bé, abans de la una estaríem en casa. A banda d'aquesta cova podríem visitar la  del Rafal fent una variació de l'itinerari o si volem seguir la ruta 2 tornaríem per l'alt de Barreres. De totes les maneres ja es decidirà.
Des d'ací vos aniem a tota la gent amb ganes de caminar i conéixer una mica més el terme de LLutxent. Sols cal dur esmorzar. aigua i si de cas una pileta per explorar l'interior de les coves. 
Recordeu el diumenge 8 a les vuit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada