divendres, 2 de desembre del 2011

Crònica desenfadada. Xino-xano acaba la tercera etapa.

Amb entusiasme començarem la tercera etapa que partia des del convent de Llutxent. De bon matí arribaren els tres autobusos amb la gent d'Alzira que anaven acompanyar-nos. Estavem impacients, estrenavem equip.
Pel que sembla es tracta d'un model quasi exclussivament femení. (Gemma... no t'ho prengues a mal, el proper dia també tindràs uniforme)
La nostra presidenta amb "la vara de mando" organitza detalladament tota la marxa. Per cert que ja ha decidit qui formarà part del seu equip de govern. "Dedocràticament" ha designat secretària a Celina premiant l'excel.lent exercici de responsabilitat que sempre ha mostrat i a Alícia, tresorera fruit de l'honestedat que la caracteritza. I pel que es veu en la imatge,  Josefina exercirà d'assessora.
I començà les rampes dures de la marxa amb Vicen i  Graciela destacades. La tàctica va funcionar a la perfecció. Cal destacar el pundonor de Vicen que va saber refer-se de l'absència del malograt Panxo.
  Quin sacrifici suposa per algunes persones aquesta esforçada etapa. Com a mostra, un botó. Eduardo guanyant-se la beatificació.

Des de Barx la verdor de les xino-xaneres amb la satisfacció del deures mig complits.
I mentres Graciela jugava als marcianets amb el mòbil, d'altres xino-xaneres escoltaven les indicacions de l'entrenadora, "Ànim, xiques encara que haja abandonat algun component, ho podem aconseguir"
I al final a pesar de tots entrebancs .... Rosario i Celina aconseguirien arribar les primeres a la meta!: Or i plata un excelent resultat per a una cursa tant bé organitzada tàcticament. Sona l'himne xino-xaner en el lliurament dels premis. Enhorabona a l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada