dissabte, 3 de setembre del 2011

Presentació de l'himne dels xino-xaners

La nit del divendres 5 d'agost ens tenia preparada un grata sorpresa. Encara que la vesprada plujosa amenaçava amb anular la "passejada" nocturna cap al convent, el temps es va alçar i al final es va conéixer quina era la sorpresa que ens tenien preparada la comboianta directiva dels xino-xaners. Amb l'excusa de planificar el final de la temporada estiuenca,  ens van convocar a tots els passejants i passejantes i allí comença la sorprenent proposta,  ni més ni menys que la presentació de l'himne oficial xino-xaner. Un treball interessant que ens tenia preparat el músic i , ara ja , compositor Alfonso  Mansanet. Es tracta d'una marxa musical idònia per a identificar un grup de persones unides per l'afecció a caminar. Doncs bé, Alfonso amb tota la tranquil.litat del món ens la va cantar per a que nosaltres ens familiaritzàrem amb ella. I posteriorment vam improvisar un escenari on la vam cantar per a alegria de conills, esquirols i altres animalets que feu de públic improvisat. Per a que mentir, desafinàrem una mica, però amb la pràctica i amb el temps... Enhorabona al compositor i a tota el grup per facilitar tant les coses duent-les sempre amb bon humor. Per cert la música la podeu escoltar en aquest mateix bloc

Ara ja tant sols queda dir que la darrera eixida nocturna serà el pròxim dissabte dia 10. Anirem vorejant platges de la Safor per a sopar a la llum de la lluna a la vora del mar. Una proposta interessant per a rematar un estiu senderista meravellós. Eixirem a les vuit de la vesprada des de l'avinguda poliesportiu.


1 comentari:

  1. El himne el vaig composar amb tot el cor, ja que tota la música es composa i representa sentiments amb un bon caràcter, té un ritme de marxa i melodies pegadises per a que s'aprenga fàcilment, espere que os haja agradat. Hi ha que dir que no sols és mérit meu, la lletra és important i està molt ben feta per Pep Estornell i Català, la sorpresa l'hem feta els dos conjuntament perque un himne es composa per lletra i música. Ara poc a poc anirem aprenent-lo. En aquest blog es pot sentir la música, la lletra la presidenta té copies per al que no ne tinga. Aquell divendres 2 de setembre ho vam passar molt bé i esperem que ens ajuntem molt durant tot l'any, un abraç a tots i a totes.
    J. Alfonso Mansanet Serrano

    si algú vol la música amb mp3 o la lletra amb document word que m'escriga a la meua adressa
    mansanetiperez@hotmail.com

    ResponElimina