dilluns, 24 de setembre del 2012

Senderisme a la Vall d'Albaida


Ens han comunicat que el proper dissabte s'inicia un programa de rutes senderístiques organitzar per la mancomunitat de la Vall d'Albaida. Hem entrat en la seua pàgina i hem llegit açò:

"Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Turisme (27 de setembre), la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida juntament amb 24 ajuntaments de la comarca han confeccionat la cinquena edició del programa d’activitats anomenat “Senderisme a la Vall d’Albaida”. La Serra del Benicadell, la Serra de Mariola, la Serra Grossa, la Serra d’Agullent o de l’Ombria, i la Serra de Quatretonda (“el Buscarró”) seran l’escenari ideal per conéixer, gaudir i descobrir tots els recursos ecològics, paisatgístics, naturals, botànics, etnològics i patrimonials que atresoren la nostra comarca."

Com que ens ha paregut interessant per  tal de tindre-ho en compte alhora de programar les nostres activitats d'hivern. Vos afegim  l'enllaç per que ho pugueu vore tranquil.lament i així el divendres en la reunió (La font 22,  hores)que hi ha pendent poder parlar-ho.

http://www.valldalbaida.com/docs/senderisme_2012.pdf

En altre ordre de coses recordeu que el dissabte dia 29 està prevista la marxa nocturna en la platja. Amb aquesta eixida tancaríem la temporada estiuenca. De totes les maneres està pendent de confirmar en l'esmentada reunió del divendres.

La Junta directiva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada