dissabte, 6 d’agost del 2011

Xino-xano està en totes. Crònica de la marxa nocturna cap a a Pinet.

Els xino-xaners i les xino-xaneres, ja coneguts pels ambients "senderils" com la marea verda, no faltaren a la cita del divendres. En aquesta ocasió i organitzat per l'ajuntament gaudírem d'una ruta dissenyada per l'expert senderista, Joan Mahiques, que s'amitjanava a la localitat de Pinet i finalitzava a la piscina de Llutxent. Algunes absències justificades  de persones  del grup (i d'animals), però així i tot, els i les  Xino-xano,  ens donàrem a conéixer.
Una calorosa nit d'agost on l'estima per l'exercici i la convivència va fer insignificant els quasi quinze quilòmetres de muntanya de l'itinerari. Tant sols cal lamentar un incident de poca importància, la lesió de Fede. Des d'ací desitgem que siga de poca importància i puga continuar fent prompte molts més quilòmetres. A destacar la quantitat de participants, més de vuitanta en el que en vegérem de jóvens, molt jóvens i d'experimentats. També es de justícia mencionar la rebuda que ens feren a Pinet. Una grata sorpresa vore que ens tenien preparada un taula amb beguda fresca i un aperitiu reconstituent. La veritat  que a eixes hores i amb la basca que feia és molt d'agrair. Gràcies Pinet,  especialment als que ho organitzaren. A l'acabament  un altre detall interessant la piscina de Llutxent disponible per a refrescar-nos. Els més agosarats ens refrescaren sols per dins amb un bon granissat de llima. Fins a l'altra.

1 comentari:

  1. Enhorabona als xino-xaners per aquesta iniciativa. Espere que continue aquest col.lectiu amb les mateixes ganes que han posat fins ara. Ens queden molts camins i senders dels que cal gaudir; jo, amb el vostre permís, allí estaré. Moltíssimes gràcies!!

    ResponElimina